Anotace: Mno...co k tomu dodat? snad jen, že verše opravdu nejsou dokonalé, ale myšlenku to vystihlo. Je to o všech, co tak strašně touží být originální.
Samá lež a žádná pravda
To je báseň a myšlenka hravá
Co chtěla jsi říct, řekla jsi
Teď už jen můžeš čekat všelijaké ohlasy
Aneb líbilo se mi to:)
03.02.2008 13:46:00 | Santinan Black
to zajiste..." na louce nadeje spousta vole se pase..." jen spousta reci..
01.02.2008 15:06:00 | Roger
hloupých ovcích bude pořád dost.. a většina z nás mezi ně taky někdy patřila..
01.02.2008 00:22:00 | excited
Tady máš tipa ty spousto řečí... Kdyby si tuhle spoustu řečí lidi uvědomovali... Tak by stejně lepší nebyli, ale alespoň by to nebyly takové hloupé ovce. :o)
31.01.2008 21:28:00 | Demedalex