... Houslí hlas ...
Anotace: předěláná ještě stále ne finální verze :)
+ + +
bílej sníh a prázdný dny
dlouhej tón a krásný sny
vznášejí se ti nad hlavou
táhlej sníh jak sloní kly
šeptáním nic neřekly
v zrcadle ji vidíš svlečenou, slečnu svlečenou, svlečenou....
+ + +
odlesk pih na měsíci
slibuje čas letící
všechny tvoje smutky překlenou
nech šeptat stín o krásách svých
a utop se v očích nebeských
prožívej svou bouři pískovou
+ + +
slavný dny už nekvetou
rozzáří jaro tvář tvou
říjnovou, tvou tvář říjnovou
žij, žij dál jak v slavný dny
a prožívej svý krásný dny
myšlenky zlých podlehnou...
krásám tvým podlehnou...
jen hvězdy nemohou
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mango-Holka, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)