Plynutí
Anotace: Vymyšleno v hodině gynekologie :o)
Čas plyne jako voda;
Sedím ve škole a mlčím
Používám rozlišná slova
Nemůžu se pohnout a brečím.
Chci naplno žít;
ležet na louce plné květů
nenechat se bít
prožívat spoustu pádů a vzletů.
Projít trnitou cestou
neohlížet se zpět
proběhnout poslední metou
nevznítit v sobě pouze hněv.
Zloba, uzavřená v srdci
nachází se stále níž
poslouchat samí kecy
nechce se mi dále víc.
Uzavřít svoji duši jen
a okovat ji železem.
Komentáře (0)