Přání
Anotace: takové přání o životě
Když vždy nad ránem končí můj sen
a tělo se probouzí v překrásný den
a všude vykukují,krásné barvy léta
já tuze jsem rád,součástí tohoto světa
Součástí světa,velké té hry
prožívat lásky a nádherné dny
milovat a nenávidět ve stejnou chvíli
a vše si vypěstovat svou vlastní pílí
Jen tak se toulat v překrsáné přírodě
a sám nahý koupat se ve vodě
a takový život bych každému přál
ale každý si musí vybrat jak žít má dál
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, XJanule, Traci, Radouch, hanele m., Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)