Anotace: Ale říká, že koho má Bůh nejvíc rád, toho nejvíc zkouší...i ateisty?:)
Neoplácej, děláš dobře, stejně by to k ničemu nevedlo. Život je silnější než my, i po smrti...1***
05.02.2008 06:48:00 | cevert
Bůh miluje i ateisty, protože je jediný spravedlivý...otázka je, jestli milujeme i my jeho!
A ty životní pády ber jen jako zkoušky...vždyť co tě nezabije, to tě posílí! ;-)
02.02.2008 12:23:00 | Chancer
tak to je megasračka nemyslí autor vážně že to je báseň?
01.02.2008 18:33:00 | Arcangelo