Básenka je úžasná, abych pravdu řekla, tak jsem se v ní aj docela našla ... smutné, ale takto někdy je.
05.02.2008 16:41:00 | NikitaNikaT.
Je smutné, že někteří lidé jsou tak zabráni do svých mega ambicí a problémů, že třeba neviděli (a necítili) ani jeden pořádný východ slunce, protože prostě neměli čas. Líbí se mi, jak jsi vyjádřila myšlenky... Obdivuhodně krásné. :)
01.02.2008 21:24:00 | Walentine