Všehochuť
Anotace: ale doslova a do písmene :)
Svítá
Ráno nás vítá
Někoho nový den
Jiného nový sen
Dalšího nová láska
Někoho výhra a další sázka
Stočím volant doprava
Dnes to není otrava
Je jen na vás
Jaký den budete mít
Slunce také svítí pro nás
Co víc po něm chtít
Déšt někoho těší
Jiného děsí
Když venku prší
Hudbu doma stiším
Poslouchám bubnující kapky deště
Do parapetu bouchají
Ještě ještě ještě ještě
Auta venku couvají
Světla jim svítí
Jako právě rozkvetlé kvítí
Jako domácí baterka
Jako nadějná stařenka
Naliju džus
Řeknu všem „Čus“
Půjdu ted o kus dál
Tam je totiž ten krám
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)