Anotace: Proč ne já? Protože jsem horší, než moje levá ponožka.
Teresss,
tvůj názor je fajn upřímný , pokud tedy upřímný je. Může být zaujatý, stejně tak zaujatý být nemusí. A o tom to je... a tím to končí.
Každopádně děkuji a nemyslím to ironicky.
02.02.2008 14:25:00 | BlackTangerine
Hej BlackT, pokud tě povezu do toho Brniska, omezím počet mandarinek max. na 5. Po téhle básni mám totiž strach, že mi zasviníš auto.. :DDD
02.02.2008 13:45:00 | Trapné děťátko
a jinak k basni..zda se mi hodne dobra, mozna ale proto, ze to tak chces, aby byla hoodne dobra..aby byla zajima..to uz napovida anotace:Proč ne já? Protože jsem horší, než moje levá ponožka.
to se mi zas pak nezda jako naky pocity, ale jako vymysleny vety, ktery maj zaujmout...
a zaujmuly... jen nevim, jeslti ty basnicce mam verit, nebo ji jen hltat..
02.02.2008 13:37:00 | embryo v hlave
TED JEN REAGUJU NA KOMENTAR CO SI PSALA ADRIANNE NESSER, VUBE CNE NA BASNICKU. ONA TI TAM ODPOVEDELA, TAK SI TO PRECTI..MYSLIM, ZE SI TU BSNICKU ASI NEPOCHOPILA:-) ... PRESNE jak ona rika: miluju lidi kolem sebe ... myslis ze kolem ni je celej svet?kolem ni je tak 5 lidi, ktery treba miluje...mohla bys to znovu prehodnotit, protoze mozna nechapes jeji vety...
asi vidis napsany: miluju lidi, tak to treba muze bejt mysleny, ze ne kazej je "clovek" ....... promin, ale jen mi tvuj komentar pripadal hrozne povrchni.....
basnicka neni vo pravde, to pravda je vo basnich...
02.02.2008 13:35:00 | embryo v hlave
Je to hodně dobrý....trochu saďárna, ale myslím to v tom dobrým slova smyslu :)
02.02.2008 12:55:00 | PoeziGirl