Krasne jsi to napsal, bohuzel nekdy to tak je, kez by laska pro lidi byla jako sul... vzacna , pak by s ni take tak zachazeli.
02.02.2008 15:50:00 | carodejka
Inu člověk se mění...a snad každá všední záležitost člověka jednou omrzí. Žel, když se dva zamilovanci vezmou, stává se společný život také postupně všedním, až to nakonec berou jako samozřejmost.
02.02.2008 15:46:00 | Chancer