mě se teda líbí a řekla bych že smysl v tom je, jenom na to člověk musí mít city
19.02.2008 17:45:00 | Trophy
Zajímavé obraty a vyjádření, ale má to cosi do sebe a pro mne je to působivé.
14.02.2008 07:39:00 | NikitaNikaT.
..právě..že je to totálně..out....je to o ničem..naprosto zbytečná říkanka..jako já...
04.02.2008 20:05:00 | Fallen
Nejspíš jsou moje představy a myšlenky příšerně omezené, jelikož jsem absolutně nepochopil jaké mohou mít tyto dvě sloky co dočinění s tím nadpisem... Popravdě jsem nesjpíš čekal kapánek víc když jsem si přečetl ten, tak vznosný název...
Nepochopil jsem to tak se k tomu nebudu vyjadřovat. jen bych prosil o vysvětlení a když budeš tak hodný a přpojil svůj komentář na některé mé dílo, byl bych ti vděčný...
03.02.2008 15:56:00 | Adrian