Závidím ....
Anotace: ..............nebo toužím ??Díky, Loraine....dobrá myšlenka.....
Závidím mrakům ...
jen tak se válí po obloze
a můžou obletět celý svět ....
Závidím motýlům ...
...křídla plná barev
tak lehká ...
květin znají bezpočet ...
Závidím větru ,
jen dýchne a před tím dechem
klaní se mu stromy .....
Závidím dešti ....
jen pár svých kapek daruje ...
a čisté střechy mají všechny domy ....
Závidím ...a tuším ,že
pozastavíte se nad tím nevděkem ...
Já vím , možná zas déšť ,
vítr , motýli i mraky závidí mi ,
že já smím
být
člověkem ...
Přečteno 355x
Tipy 24
Poslední tipující: S..a, Bamap, excited, Martinecka23, cevert, Danah, Erion Fate, maena, danav, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)