Kráká starý havran
krákat nepřestane
dokud v Koločavě
živý chlap zůstane
Vzpomněla jsem si na Baladu pro banditu..
05.02.2008 12:41:00 | excited
O černých havranech
Ti mnozí neuvěří
že nejde ve Tvých snech
o jejich černé peří,
asi chtěla jsi říct
jak chutná samota,
když se pak jako nic
Tvůj osud zamotá...
Co cítíš to za bolest
že nikde nemáš stání,
chceš žít pro ratolest,
lásku, milování...
Jenže Tě radost
i štěstí opuští,
že nemáš žádný most,
- voláš jen na poušti...
03.02.2008 00:39:00 | zzlatý