Anotace: Inspirovala mě písnička Ewy Farne-Klam. *Jinak co byste po mně chtěli chvíli po půlnoci???
Jde ti to dobře, básnířko. Máš velmi hezky zpracovaný rytmus veršů. Obsah také.
26.03.2008 12:44:00 | Marfuša
Celkem myšlenkové dílko, nemá se prý nahlížet do budoucnosti, ale také né žít minulostí ... a co přítomnost? Ta také občas za moc nestojí ...
04.02.2008 17:05:00 | NikitaNikaT.