rozlousknout ořech
rozhodnutí,
odchodu, návratu
obejmutí,
vzpomínek záplatu
co tě nutí
rozlousknout ořech
***
J.s.
03.02.2008 21:38:00 | j.c.
Knížka nedočtená, napětím -li sluje,
každého více přitahuje,
pakliže to není drek.
Kybychom ji začli louskat odzadu,
utli bychom autorovi náladu
a sobě štěstí prožitek, než půjdem do kytek.
03.02.2008 02:14:00 | Špáďa