Vzpomínání
Anotace: Lehká inspirace vodní dýmkou...
Dým stoupá
z kama a kam míříme?
Srdce doufá
že se zase vrátíme...
Vzpomínky, přání, myšlenky
proč nejde vrátit čas?
Všechno zmizelo v mlze
co dým vytvořil v nás...
A pořád štípe do očí
ten kouř minulých let
kolik se toho změnilo?
mužeme ješte zpět?
---------------------------
zbude popel
vzpomínky
slza
a pak?
už nic...
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: jára spots, Natálie T.
Komentáře (1)
Komentujících (1)