Planout
jsem obtížena vinou
a obtěžkána révou
....a ratolesti
smřuji k výšinám...
já jen jedno jméno znám
... (tři tečky, vážení)
a vážím svoje padlé viny
v zápalných obětinách
a pálím
svoje ratolesti
obtěžkána
planu.
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, fialová, Fish
Komentáře (1)
Komentujících (1)