kousíček Kryla, ale jinak hezké, tak, až se zvedne opona, at nadýchnutý běžíš dál, s úsměvem
26.02.2008 11:03:00 | ni.va
stála jsem taky na okraji a jen pozorovala světa cvrkot ... mám zpátky svůj nick a jsem ráda, že tu mohu být :o)
14.02.2008 06:50:00 | mamina
...hraješ tragedii pádu na dno?
ti spokojení, bohatí a mocní Tě vypískají
... hraješ komedii plnou smíchu?
ti nešťastní a smutní odejdou před koncem
..
přestaň hrát a zkus žít!
***
Jiří senior
03.02.2008 21:14:00 | j.c.
..jo..není nad správný nádech..pěkně od nosánku přes
klíček do plic..a naplnit bříško......
..a šup pomaloučku dávkovat zpátky ven.....výdech.. :-)
03.02.2008 19:34:00 | isisleo
Jeden herec... mnoho rolí...
někdy i ten smích... bolí...
(já vím) :-***
A roboti píší BYT... že by bylo na cestě řešení?
Nebo jen prostě máme "být"? Jo, vždyť my setsakra JSME ;-)
03.02.2008 16:52:00 | Levandule