Budu sketa
Anotace: Zpátky do mého světa...
Připadám si jak kůl v plotě,
cítím se jak topící se kotě,
přemýšlím proč chtít tě,
už haraší mi v hlavě.
Když je mi mizerně, tančím,
při tančení nepřemýšlím,
dostávám ze sebe vzpomínky ošklivé,
už nemyslím na tebe!
Bylo mi ublíženo,
nikdy nebude odpuštěno.
Vracím se do svého světa,
budu už jen sketa!
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: wejwa, Agniezka, Mirusek
Komentáře (2)
Komentujících (2)