Už je to tak
Anotace: Příhoda ze včerejška
Potkali jsme se mezi dveřmi a hnedka přeskočila jiskra.
Už je to tak.
Věnoval si mi úsměv a mě se podlomily kolena.
Už je to tak.
Celý večer jsem tě sledovala a doufala že ty mě taky.
Už je to prostě tak.
Najednou sme seděli vedle sebe a začali si povídat.
Díky bohu, už je to tak.
Rozuměli sme si a mě bylo tak krásně.
Už je prostě tak.
Uvidíme co s toho bude.
Třeba to bude láska jako trám
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (0)