Modlidba pro Tvé srdce

Modlidba pro Tvé srdce

Anotace: Miluj....

Modlím se, ptáš se proč a k čemu?
K Tvým rukám, hladícím v mých snech
tvář mou uplakanou...
Ke slovům které nikdy neproneseš,
ani tiše, ani nahlas předemnou,
k citům, které předevšemi schováváš.
Modlím se, zní to zoufale, směšně- ke
kytici růží, kterou mi nikdy nepřineseš.
Chci se modlit i k Tvému srdci, ale nejde to.
Tvé srdce je k mým modlidbám němé.
Hřeje, spaluje, celé hoří rudým žárem,
chci, přeji si, aby hořelo pro mne.
Hloupé a snad nesplnitelné přání ...
Modlím se, ptáš se proč a k čemu,
K Tvému srdci, snad vyslyší mé modlidby
a hačne hořet pro mne...
Autor AAJenny, 25.06.2005
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se tak někdy modlím.

21.06.2006 20:45:00 | Werewolfess

Taky se tak někdy modlím.

21.06.2006 20:45:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí