nesmyslná?
Anotace: asi ano.. možná..
prý je jako oheň,
kterým se taví ledy..
/propaluje až na kůži/
co změnit chceš, změň
tedy.. pokud víš jak..
ale jeho nezměníš..
.
to ráno s deštěm růží
se špatně maže..
/pod tíhou zčernalé kůže/
ty mi pořád nevěříš?
ne a ne a ne?
dobrá..
/schovávám si oči
za hromádkou popela../
Přečteno 345x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Erion Fate, adida, Bíša, Franti, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)