Pouhá touha po štěstí
Jako když pramen vody tiše zpívá,
jako ticho, které je s Tebou,když usínáš
jako bouře, která je venku, když se stmívá,
jako sníh, který pokrývá něčí tvář.
Tak takový život chtěla bych mít.
Plný něhy i vášně, slz i smíchu.
Tak proč jej nemám?
Proč? No, protože se nesnažím.
Chce to jen čas a půjde to?
Tak tomu já věřím
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)