Uletět
Anotace: takový představy, co jsem právě našla v hrnku kafe :)
slunce zlatě
barvilo stromy
dálky mlhou obestřeny
tímhle směrem..uletět...
vůni vlasů proložit
paralelními světy
tam kde žít není jen přežít
vnímat světlo celým bytím
kde fontána prýštící věty
tak jako ty
přesně vyjadřuje nebe
v kávovém zrnku sama sebe
Přečteno 387x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Šerák, Ishtar, kakaoo, Aniba, jára spots, Mango-Holka, Psavec, journeyman, Erion Fate, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)