Poslední stránka
Anotace: stratovarius lead us into the light
větrný vír
vzal s sebou svítání
celý den
bez ptaní
roztříštil
sedím tu potmě
nech mě
nežné tóny vzaly mne za ruce
šeptaly sliby
pustily se do tance
co kdyby
zavřela jsem srdce
na kovový zip
bude tak líp
seberu odvahu
stojím na prahu
znovu dáma
sliby jsem zmačkala v ruce
nadějná slova
lze bez nich žít
o něco chudší
na začátku znova
v očích hloubku moře
a jeho tajemství
o němž vím
až spočítám život
tak ho prozradím
...
Přečteno 236x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., vodnař, Psavec, adida, Bíša, Raduzk, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)