Pěkně napsané. Pročpak mají někteří tak přemrštené představy o našem já? Copak nechápou, že taky žijeme? Jen klidný život..
19.03.2008 22:09:00 | Cathy
furt sem čekala kdo že se z toho vyklube... :o)
rytmus mi tu taky schází... ;o)
03.02.2008 23:37:00 | hanele m.
Rým se omlouvá, že prý měl rýmu. Rytmus je na vyšetření u kardiologa... prý něco s arytmií. Ale pan Jádro Sdělení naštěstí vydržel a zůstal.
03.02.2008 22:58:00 | Demedalex