. . .

. . .

Anotace: Neni... to basen... nic to neni... nevim.

/Where do you think, you´re going?/
.
.
.
/pomíjivost/
.
-kulisy-
.
vrážím si jehly pod nehty
.
bílý košile nevinnosti
.
realita bolí
.
Lásko.
.
duše a tělo. tělo a duše
.
/pomíjivost/
.
/pomíjivost/
.
/pomíjivost/
.
doteky
.
bezejmenná
.
Lásko.
.
silnej hráč
.
řeči. lži
.
naděje na útěk
.
pusu. ruku. tělo
.
strach
.
strach
.
strach
.
stesk.

.
.
.
/I think, it´s better you go with me girl./
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

je to zvláštní.
někdy mám pocit, že všechny Velké Pravdy, jsou jako mraky, když fouká vítr.
néné...dnes mně nesmíte brát vážně.

04.02.2008 17:59:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel