Azurově mechová láska...
Anotace: ...ujišťovací...
Tvé tiché Miluji a dlouhý tichý vzdech
nad námi azury a pod dlaněmi mech
a ticho lesa ruší tvé protáhlé Ano!
Jak se nám to stalo? Asi nějak samo...
.
.
.
Tvé šeptané ano a mé Miluji tě!
praktikujem spolu veřejně i skrytě
pod dlaněmi mech a nebe bez mráčku
pořád tě mám ráda, neboj miláčku.
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: La Suneteto, prostějanek, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)