bystrá čistá duše..
co k sonetům nechová se..
hluše...
a slov na jazyku..
že nestačí jí
ani veeeelkáá nůše.. .o)
06.02.2008 09:22:00 | Bean
hračičky hračičky
dyk víš ty můj maličký
že su tak hravá
jak bystřina je dravá
anebo bystrá
průzračná čistá?
no prostě a jednoduše
píšu jak velí duše
a neublížila bych ani muše! :oD
a robotci dole píšou den...
si to tu spletli s tvým sonetem :o)
05.02.2008 21:50:00 | hanele m.
hrála sem si... slova si hrály se mnou... jak zaútočej, su bezbranná :o)
a díky
04.02.2008 20:43:00 | hanele m.