Anotace: .....
Jednou jsem dala svobodu zvířeti, které ačkoli jsem si to nikdy nepřiznala obdivuji už jen kvůli tomu, že se nedá zkrotit...ale věř či ne druhý den si mě samo našlo a dobrovolně se vrátilo zpátky do své klece...
06.02.2008 12:40:00 | whiolet
Hele brouku .... padá hvězda,
tak si něco přej,
zašeptám své dívce do ouška
těsně před koncem světa ....
a bude nám setsakramentsky dobře
Naprosto stylově ...
vždyť každej posranej konec,
má hvězný začátek,
a myši a papoušci
o tom prdlačku vědí
a toho papouška
dáš jim svobodu
a oni tě za to rozhryží
a poserou
v rytmu
na který se tančí třeba wals
04.02.2008 11:49:00 | HarryHH