Válium
Anotace: Přiškrcená narkóza v ústí jehly......
Válium klaunovi pýchy,
tišící radost blázna.
Strichnin řvoucí smíchy,
v žaludku utopeného prázna.
Krása vyblitá na chodník,
v emancipaci dnešní doby.
Otázka v níž ptá se porodník,
proč je kolem něj tolik zloby?
Přečteno 1050x
Tipy 4
Poslední tipující: Heamorhoid, Darneth, Zahir
Komentáře (1)
Komentujících (1)