Anotace: Zápisky cestujícího bez jízdenky 10. (Kathmandu/NP) Slova - života-dárná, života-bravá, prostě slova.
Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky
Diky za tip v te basni o slovech.
Ano,posloupnost: slova -> rec -> hlas -> sen -> zivot je jednostrany nahled nicmene prave z pohledu slov.
Zde se podle meho nazoru michaji 2 pristupy. Prvni je tedy prace mysli: pocit->myslenka->prani->sen.
A druhy je prace tela(slov): slovo->rec(myslenek)->hlas, ktere se potkavaji v posledni sekvenci sen->zivot.
07.02.2008 15:27:00 | dead-head
Skvělé dílko, možná bych před slova napasovala jejich nástroj myšlenku ...
04.02.2008 16:55:00 | NikitaNikaT.