Anotace: Tak tahle kámoška je pro mě můj život a něco se pokazilo a už to nějak nemůžem srovnat zpátky....totálně mě ignoruje a mě je to strašně líto..ale přečtěte si sami..
to je smutné..též mám podobnou zkušenost..nakonec to dopadlo dobře..přála bych to sáme i tobě
30.12.2008 16:57:00 | Agniezka
Mno, přijít o kamarádku, či kamaráda, hodně dobré přátelé, je dost bolestné, nevím, jak to napravit. Pokud teho člověka dobře znáš, nech to chvílu ustát a třeba se to vystříbří ... neznám okolnosti, jen tam se dá hledat chyba.
04.02.2008 16:49:00 | NikitaNikaT.