Plesová sezóna
Anotace: lživá, nerada plesy, šaty... naškrobenou přetvářku, kdy se z lidí na chvíli stávají dámy a gentlemani /jednou do roka obuju boty na podpatku a šlapu jím do úsměvu!/
Odstřižky papíru
Zvoní ve výstřihu
Plechové dámy
V plyšových šatech
Prožraných od molů
Možná jako ráno
Na zasněženém ostrově
Neobklopeném vodou
Jako břicho letce
Odrané chtíčem
Zmítaná bouřkou
Která mi duní v hlavě
Hrom za hromem
Bez pocitů
Na kloubech
Zelená mašle
Uvázaná v pase
Nic víc
/plesová sezóna vrcholí/
Pánové, zadejte se!
Lekce společenského chování
Strávená v křeči
Vedle neznámých lidí
Bez pocitu
Trpkosti
Na horním patře
Jen hedvábná kravata Ti chybí
/dneska jsem nemalovala/
Přečteno 343x
Tipy 25
Poslední tipující: Ishtar, lennerka, Barunka=o), už ne pernikova princezna, jitro, Bíša, Psavec, night.rainbow, stmivani.na.lepsi.casy, just me, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)