Proč jen...
Anotace: Závist...jedna z nejhorších vlastností....Ale má a použije ji v životě každej...
Proč lidská závist,
která v každém z nás pobývá.
Dokáže vše zbourat,zničit
a nikdo ji neuhlídá...?
Sotva je člověk štastný,
vše v prach se obrátí.
Už není to měsíc jasný,
mlze se hvězdičky neubrání....
Proč jen člověk musí hledět,
na lidi jenž oči klopí.
V parku za tmy sedět
a čekat kdo dřív ustoupí...
Proč mnohdy vzdát se musíme,
když pravdu svojí tvrdíme...
Vzdát se i přesto,že srdícko říká:
prosím štestí se nevzdávej,bojuj...
Tak proč...
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Badya
Komentáře (0)