Myslel jsem...
Anotace: Jeden myslí. Druhá mění.
Myslel jsem, že budeme jen spolu.
Náš vztah byl jak na horský dráze nahoru a dolů.
Ale stejně jako každá dráha jednou končí.
Řekla jsi mi."Děkuji Ti. Už je to pryč a já se s Tebou loučím."
Den po dni utíká,srdce mi zmírá.
Zvolna se vytrácí má v lásku víra.
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Dedillope, come-past
Komentáře (2)
Komentujících (2)