podle mne se lepšíte ve vyjadřování svých pocitů... líbí se mi to...
roboti píšou SOK - kdo komu? :o)
05.02.2008 00:33:00 | hanele m.
Možná bych vyměnila pár slůvek, ale jinak nezbývá než přát co nejméně bolesti..
04.02.2008 20:11:00 | Traci
do jedé řeky se sice nevstupuje dvakrát, ale do s***** se leze pořád... nerada jsem sprostá, ale zkrátka jsem si vzpomněla, pardone jeslti to bylo příliš nemístné..
04.02.2008 20:03:00 | Já Esther Ruth