Tvůrčí krize
Opilá záře měsíce
hlásá svobodu slova…
A zástup básníků míří do trafiky
nakoupit milenky pro dnešní noc.
S příchutí pelyňku krade se mlha,
co barvou vlčích máků
barví hábity hvězd,
těch proradných múz
pošetilých poetů.
Po kapsách mají
nedopalky
vyhaslých vášní.
A srdce propálená
touhou bezesných dní..
...marně pláčí
pro nové verše.
Přečteno 327x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, gaginas, jedam, Princezna.Smutněnka, Andrea Vatulíková, excited, cevert, Lota, Erion Fate
Komentáře (6)
Komentujících (6)