Anotace: jsem extrémně tolerantní k jiným rasám, náboženstvím, přesvědčením..ale jsem extrémně netolerantní k netoleranci..Btw: pokus o song..
To K. C. : jo, urazila jsem vsechny. Obcany vsech ras i vyznani. A brzo na me vyhlasi fatwu, bo tady pisu Satanske verse:)
18.02.2008 21:17:00 | brko
Tak teď sis to zavařila u mých kámošů arabášů...mám pocit, že brzo potkáš nějakého mudžahida. Tohle je totiž nebetyčná urážka jediného boha a jeho věrných.
18.02.2008 15:17:00 | CorrimsonTom
Tak to na mě fakt zapůsobilo...
a je to přesný-já jsem pár knížek o "tamtom světě" četla takže...dost dobrý!!!
17.02.2008 20:26:00 | WilliaM.J.Orleánská