Tok života
TOK ŽIVOTA
Z několika pramínků se můj život skládá.
Z touhy vědět aspoň stokrát,co je míti ráda.
Co znamená slovo moc,
Copak je to nenávist?
Proč připíjet na upřímnost a potom píti na závist?
Úskalí jak shoda náhod snů a podmínek.
Život jako voda.Někdy proud,jindy pramínek.
Komentáře (0)