Panovačná husa
Anotace: Všichni se s ní setkáváme.Kaprál?Feministka?Nic k životu.
Panovačná husa
Jen hloupá husa je panovačná
co hlasitě kejhá aby ohromila svět
a přinutila druhé by šli od ní zpět
když její ješitnost je značná.
Jen hloupá husa je panovačná
a ve své tuposti už ani neví
že její kejhání se trapným jeví
když drzost s hloupostí je značná
Jen hloupá hus je panovačná
a komandovat chce druhé
co o komandování nestojí
a s úsměvem jdou od ní dál
což tolerance je značná
a nechají ji kejhat v pokoji.
Snad jednou zmoudří a pochopí
že s panovačností se špatně žije
(škoda času,tak drahý všem je)
Když ne?
Pak drzá panovačnost ji časem utopí!!!
Rebelek 1980
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Memento, C.alwen
Komentáře (1)
Komentujících (1)