Moře času
v krajinách
ve větvích
snad na konci cesty
paprsek končí
hřeje prsty
čas
ten věčný vládce velí
na kolena!
všichni a hned..
neotáčet
prorok je za dveřmi
modlete se
potlačte touhu
svůj spěch
cesta zavírá se
pro mnohé
snad
nekončí
snad
Přečteno 355x
Tipy 26
Poslední tipující: ni.va, pavlis, dva, Pišák, kakaoo, d---, spare, maena, Psavec, Martinecka23, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)