Anotace: . . .
... náš svět poznaného ... versus dětské paradigma ...
*- ... ovšem daleko těžší je ... když není z čeho vybírat ...
06.02.2008 10:13:00 | HarryHH
V málu je někdy více...
Dospělým přijde tahle volba, jako něco naprosto nepodstatného... ale v každém věku... stavu.. náladě... každá volba, která je momentální, je pro nás tou nejtěžší..
05.02.2008 12:21:00 | excited