Anotace: ...snad sobě na protest:-)
...vlastně každá myšlenka se zde v zemském plánu zhmotní a proto jaké máš myšlenky tak takový máš život Jirka Kavec
05.02.2008 18:24:00 | kavec
Co takhle třeba
napospas zrození??
To pak by chtělo
hluboký nádech..
zanechat tíhu,
stejně lenošení,
žít..slunce nad hlavou
a vítr v zádech..
Myšlenky vytvářet,
hrou si je třídit..
napospas zrození
nechce se ti líbit??
:oD
05.02.2008 10:59:00 | Cecilka
zní to krásně---moc krásně...zhmotnit myšlenku a žít s ní navěky...
05.02.2008 10:28:00 | Lady Carmila