Per rektus ad astra ....
Anotace: ..... Nebo snad ... * ... - Per aspera ad astra .... ??
.
Dny utíkaj´ a moudrej dědek
který prý tam někde na nebesích to všechno spískal
má asi dost problémů sám se sebou ve svým nebeskym hospicu
a tak spíš než aby se staral o své dílo, jen kajdí do pemprsek …
Čumíš do nebe a napadá tě spousta kravin,
třeba že by nebylo vůbec marný rozseknout to modrý jabko
a pustit sem nějaký vesmírný červy aby vyčistili zahnisaný rány
týhle podivný party která si říká lidstvo,
a obnažili růžový maso zakrnělých myšlenek …
Myšlenek na to, že vlastně jen hlad
a potřeba být zaplněn nás žene životem
a konzumace masa námi poražených mrtvol,
mléka ukradeného telatům a ideí světa
nás naplňuje slastí z objemu drcené hmoty
v trávicím ústrojí
a posléze zadostiučiněním
ji vytlačit ven ….
... v podobě hovna …
*
Přečteno 432x
Tipy 16
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, cevert, pavlis, isisleo, Maura, smudlinek, Blázen? =)
Komentáře (2)
Komentujících (2)