ha, víš/te co viď/te...? :o)
já furt razím názor že čím větší blbůstka co do obsahu, tím perfektnější by měla být forma... sjednotit sloky co do vzorce rýmů, rýmy dopilovat a dodržet rytmus...
ale hlavní je že vás to baví a že máte věrný čtenáře a fanoušky :o)
já si zas s tipem počkám na něco z jinýho soudku - narazíte doufám nějakej brzy...?
:o)
06.02.2008 09:26:00 | hanele m.
Vypadá to,že jste opět ve formě,víkendová inspirativní pauza prospěla!Mně se nejvíce líbila Maminka,Válka,Krásné časy,...je to věc názoru.I ostatní jsou super.Chápu,že to jsou vaše pocity,jen u některých necítím ten pocit,myšlenku.Třeba mi to dojde později.Hlavně pokračujte.
06.02.2008 00:40:00 | Radouch