Bojím se neptat..
Bojím se neptat, bojím ptát
nejspíš se bojím slyšet ..snad
uteču do hor, v jeskyních
neuslyším nic ze síní
od žalu budu kousat skály
trpící by mě nevysmály
pak se zavěsím s netopýry
nad propasti a bezdné díry
budu tam mlčet do průvanu
dokud se bestií neodstanu
bezpočet let tam tuhnout smí se
nebudu sám ze stropu vise
s hejnama myší blanokřídlých
taky se sem odevšad slítly
krůpěje vody po mně tekou
z vlasů kape sintrový mléko
okamením tam dolu hlavou
nikam mé slzy neuplavou..
budou kapat, můj netopýre
navěky z očí do jezírek..
Přečteno 355x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, maena, Alisa 16, pavlis, Traci, Psavec, Bíša, Simísek, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)