Chtěla bych .....
Anotace: ...smazaná ....a znovu ji vkládám .....je pořád ještě aktuální .....možná víc než kdy dřív ....snad ji zas někdo nezkopíruje :-)
Chtěla bych umřít ...
...na chvíli....
na zkoušku ...
Zjistit tím ,
kolik má moje JÁ
fanoušků ....
Chtěla bych poznat,
kdo mých statků
ctitelem ...
A kdo z vás,
kdo mi byl
OPRAVDU přítelem ....
Kdo by dal jediný
ze všech dnů svých,
jen aby uslyšel
znova můj smích ?
Kdo slzu uroní
pravou a upřímnou ?
Kdo se chce rozloučit
jen větou jedinou ?
Chtěla bych vědět ,
zda přišel bys i Ty...
V ruce květ růže,
bolavě rozvitý ...
Chtěla bych poznat
sílu tvé lásky
dostat tu odpověď ...
na hloupé otázky ...
A tím dnem jediným
mohla se poučit-
kdo z vás-
a proč vlastně-
přišel se rozloučit ....
Nad rakví zlacenou
jen zlatem kočičím...
Čí srdce odchodem
nejvíc já poničím ?
Má to ale jeden háček ....
Jelikož mě baví snít-
to přiznávám bez vytáček ...
Tak zůstanu ještě
ŽÍT .....:-)
Žiju a vám všem
tou básní vzkazuju-
"Učím se psát život nový-
přečíst se ho učte...:-)
Nelíbí se vám, jak žiju ?
proboha - tak mlčte ....!!"
"...jednou se stejně z života
vyzuju ..."
Přečteno 348x
Tipy 26
Poslední tipující: S..a, Kanzy, Skywalker, Martinecka23, Jiparo, simsa, Danah, jesterka, Psavec, Štěpina G, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)