Mateřství z nadvědomí
Anotace: ... když se setká muž a žena v ženě …
Ne, nechci s Tebou mít dítě
Nechci řešit další
lidskou variaci
dvou genetických linií
Měl sis něco říct s ní
S mámou a tátou
Se mnou ne
Duše jsou pro nás
příliš vyzrálé,
než abychom provedli
další zatěžkávací zkoušku
Kromě toho
naše dítě se již dávno
narodilo
se stejným kmitočtem
společného
srdečního chvění
Co na tom,
že u sousedů
… až budeme chtít
nadzvednout pokličku vnímání
na trnu zítřku
obejmeme se
Přečteno 318x
Tipy 28
Poslední tipující: G.P., pavlis, maena, vapiti, Severka, isisleo, Psavec, Bíša, jedam, její alter ego, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)