Výtah
Anotace: Když jde člověk pořád nahoru a nahoru... A pak padá... Letí k zemi...
V úzkém výtahu
hledám své smysly,
brečící dítě.
/asi chce dovnitř/
V pátém patře
modré stěny,
létají ptáci.
/asi chtějí dovnitř/
Na střeše domu
sladký vítr,
vůně mandlí.
/asi chce dovnitř/
Nekontrolovaný pád,
výšková regrese,
život letí...
/asi chce dovnitř/
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)