Anotace: Architektura, atmosféra, AAA Auto -Áčkové město
Postavila jsi nás na práh jedné z nejpodivuhodnějších krás Prahy. Díky!
11.05.2008 20:08:00 | Dota Slunská
Praha je krásná,gotická,romantická,nádherná se svými zákoutími a uličkami a památkami,ale ty nové komerční budovy ji často hyzdí.
11.02.2008 12:21:00 | s.e.n
někdy bych si zašla na procházku...;) je to moc pěkné město...aspoň co se památek týče...
05.02.2008 22:16:00 | Severka